Min plats på jorden & lite annat

17 juni, 2014

Nu är det alltför längesedan jag bloggade. Jag är desto mer aktiv på Instagram och FB. Följ mig gärna där. Jag heter Omelettfoto på både platserna. Så gå in och följ.

Men jag har några trevliga saker att berätta. Jag har precis flyttat in i en egen studio. Inte direkt egen, delar med en annan tjej som arbetar med tryck och roliga prylar för barn, gå gärna in och kika på www.ejvor.se

Vi kommer ha öppet hus framöver med lite roliga saker och erbjudanden, så håll koll!

En annan väldigt rolig sak är att jag har massa roliga uppdrag. Bl a gör jag en bok som heter Min plats på jorden. En bok om livet och identitet, stora frågor som berör och behövs. En mkt spännande bok, där jag och min kollega, Cissi Glittvik som skriver, kommer att åka runt och föreläsa och visa bilder utifrån detta projekt.

Här är några bilder som kommer att finnas med i boken på olika sätt.

Jag kommer skriva mer om detta projekt framöver, det är så spännande att se vår idé växa fram. Men håll till godo så länge med dessa bilder.

1
hav
2
3

Kommentarer inaktiverade.